Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. május 27., hétfő

Gombapaprikás


Hozzávalók:
     1/2 kg gomba, 5 dkg zsír, 1 dl tejföl, hagyma, paprika.

A hagymát apróra vágva a zsírban gyengén megpirítjuk, pirospaprikával megszórjuk. Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, megsózzuk és fedő alatt addig pároljuk, amíg a gomba egészen puha és zsírjára sül. A tejföllel elkeverjük. Galuskát, vagy rizs adunk hozzá.


Nincsenek megjegyzések: