Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. április 5., péntek

Velőstekercs


Hozzávalók:
     a karfiol tekercséhez hasonló alap, egy db borjúvelő, 4 dkg zsír, 2 tojás, 3 dkg reszelt sajt.

A megtisztított borjúvelőt 4 dkg zsírban megpároljuk, 2 egész tojást elhabarva hozzáadunk, ezzel megszilárdítjuk, és a tekercset megtöltjük. Hasonlóképpen járunk el az előbbiekhez. Tálaláskor 4 dkg reszelt sajttal megszórjuk.

Nincsenek megjegyzések: