Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. február 27., szerda

Daragaluska


Egy tojás fehérjéből kemény habot verünk, hozzákeverjük a sárgáját és annyi darát adunk hozzá, kb. 4-5 dkg-ot, attól függ mekkora a tojás, hogy egész gyenge tésztát kapjunk. Csendesen fővő levesbe azonnal beszaggatjuk és 2-3 percig főzzük.

Más mód: A tojássárgáját 2 dkg zsírral eldörzsöljük, hozzáadjuk a felvert habot és végül a darát könnyedén elkeverve. A galuskatésztának nem szabad állni.


Nincsenek megjegyzések: