Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. május 12., vasárnap

Salátafőzelék


Hozzávalók:
     4 közepes nagyságú fej saláta, 3 dkg zsír, 4 dkg liszt, 1 dl tejföl, kapor, fokhagyma, ecet, só, cukor.

A jól megmosott salátákat négybe vágjuk és forró sós vízben puhára főzzük. Világos rántással berántjuk, kaporral fokhagymával, ecettel, kevés cukorral ízesítjük. Tejfölt öntünk hozzá és az első buggyanásig forraljuk.


Nincsenek megjegyzések: