Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. február 7., csütörtök

Káposztaléleves (Korhelyleves)


Sötét zsemleszínű rántást készítünk, mint az előbbi leveseknél és apróra vágott hagymát adunk hozzá. A szükséges vízmennyiség felével engedjük fel, ezzel jól felforraljuk és savanyúkáposzta levével felöntjük. Főzhetünk bele kolbászkarikákat, apró savanyúkáposztát, darabokra vágott sertésvelőt, rizst. Paprikával, vagy törtborssal ízesítjük.

Nincsenek megjegyzések: