Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. március 17., vasárnap

Burgonyafelfújt sonkával


Hozzávalók:
     25 dkg burgonya, 3 tojás, 4 dkg vaj, 25 dkg sonka, 4 dkg sajt.

4 dkg vajat habosra kavarunk, hozzáadunk egyenként 3 tojás sárgáját és 25 dkg áttört főtt, vagy sült burgonyát és 20 dkg finomra vágott főtt sonkát. Végül a tojás keményre vert habját. Öntsük bekent formába és 40 percig gőzben főzzük. Tálaláskor leöntjük 4 dkg olvasztott vajjal és 4 dkg reszelt sajttal, vagy apróra vágott sonkával.

Nincsenek megjegyzések: