Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. március 31., vasárnap

Gombamártás


Hozzávalók:
     20 dkg gomba, 4 dkg zsír, 4 dkg liszt, 1 1/2 dl tejföl, kevés hagyma.

A gombát apróra vágjuk, vagy ledaráljuk, 4 dkg zsíron kevés reszelt hagymával, só, bors hozzáadásával fedő alatt puhára pároljuk. Ha zsírjára sült, 4 dkg liszttel meghintjük. húslevessel, vagy vízzel felengedjük, jól felfőzzük és tálalás előtt 1 1/2 dl tejfölt adunk hozzá.


Nincsenek megjegyzések: