Szakácskönyv 1957
Háztartási tanácsadó 1957
Oldalak
Főoldal
Házi receptjeim
Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.
Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.
2012. december 26., szerda
Az ételek sűrítése
Ételeinket általában liszttel sűrítjük, amit többféle módon alkalmazunk.
(Lásd.:
Konyhatechnika
)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése