Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. január 19., szombat

Kelkáposztaleves


Hozzávalók:
     40 dkg kelkáposzta, 2 dkg zsír, 2 dkg liszt, 1 kanál tejföl.

A megmosott kelkáposztát vékony metéltre vágjuk, forró, sós vízbe főni tesszük. Nagyon hamar megfő. Közben világos rántást készítünk és a levest vele berántjuk. Tejföllel esetleg tojássárgával tálaljuk. Tetszés szerint ízesíthetjük, borssal, paprikával, kaporral, vagy fokhagymával.


Nincsenek megjegyzések: