Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. március 28., csütörtök

Májfelfújt


Hozzávalók:
     30 dkg borjú- vagy sertésmáj, 2 tejben áztatott zsemle, 3 tojás, 6 dkg zsír.

A májat a két tejben áztatott és kicsavart zsemlével ledaráljuk, a 6 zsírt habosra kavarva hozzáadjuk, a tojássárgákat, a ledarált májat sózzuk, borsozzuk és elvegyítjük a tojások keményre vert habjával. Jól bezsírozott hosszúkás formában egy óráig gőzben főzzük. Remulárd- vagy citrommártással tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések: