Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. június 7., péntek

Szárazborsófőzelék


Hozzávalók:
     30 dkg felesborsó, 2 dkg zsír, 4 dkg liszt, bors.

A borsót este beáztatjuk és másnap hidegvízzel főni tesszük. A beáztatott borsó egy óra alatt teljesen puhára fő. Addig főzzük, amíg a szemek teljesen szétfőnek, akkor rózsaszínű rántást készítünk és a főzeléket berántjuk. Tetején pirított hagymával és savanyúkáposztával önálló fogás.


Nincsenek megjegyzések: