Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. április 4., csütörtök

Sonkástekercs


Hozzávaló az alaphoz:
     ugyanaz, mint az előbbinél.

Töltelék:
     20 dkg darált főtt sonka, 4 dkg vaj - 2 dkg liszt - 1 dl tejből készült fehérmártás, 3 dkg sajt.

Az alapot az előbbi leírás szerint megsütjük. A fehérmártást a sonkával elkeverjük, ezzel a tekercset megtöltjük, sütőbe téve átforrósítjuk és sajttal meghintve az előbbi szerint tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések: