Szakácskönyv 1957
Háztartási tanácsadó 1957
Oldalak
Főoldal
Házi receptjeim
Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.
Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.
2013. február 18., hétfő
Sárgaborsóleves
Hozzávalók:
20 dkg sárga felesborsó, 2 dkg zsír, 2 dkg liszt, hagyma, fokhagyma.
A
szárazbabhoz
hasonlóan főzzük, berántjuk és áttörjük. Külön sós vízben kifőzött csipetkével, vagy zsírban sült betéttel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése