Kezdő és Haladó háziasszonyoknak is ajánlom ezt a könyvet!
Már több mint 25 éve főzök, de még mai napig használom.

Egy kis segítség az oldal használatához.
Ha "témakörönként" akarsz keresni -> használd a címkéket,
Ha konkrétan egy ételt keresel -> a jobb oldali sávban, lentebb található listákat.

2013. április 10., szerda

Paradicsomos káposzta


Hozzávalók:
     1 kg édeskáposzta, 5 dkg zsír, 8 dkg liszt, 1 kg friss paradicsom, vagy 2-3 dl konzerv, hagyma, 4 dkg cukor.

A káposztát ujjnyi szeletekre vágva, apróra vágott hagymával, forró sósvízbe feltéve, puhára főzzük. Sötét, zsemleszínű rántást készítünk, a paradicsommal felengedjük és a káposztára öntjük, ezzel is még 10 percig főzzük és a cukorral ízesítjük. Bármilyen feltéttel tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések: